Превенција трговине људима - радионица

 

У петак 22.12.2023. у свечаној сали школе, одржана је радионица у циљу превенције трговине људима. Радионицу су организовале наставница Споменка Миљанић и педагог Милена Ракита, у сарадњи са Садијом Гицић, сарадницом наше школе која је аутор и водитељ радионице. Садија Гицић је социјална радница која је више од тридесет година радила у области социјалног рада, експерткиња у области родно заснованог насиља.
Учествовало је 16 ученика одељења 3/2, наставнице и одељењске старешине Душица Ђорђевић, Милијана Добросављевић, Ана Пантић, Вишња Минчев, наставник Душан Стевановић и педагог Милена Ракита. Техничку подршку пружила је наставница Јасна Рапајић Илић.
Ученици су активно учествовали у раду, дошли до нових увида и сазнања о теми којом смо се бавили. Основна идеја организације радионице јесте да се проблем трговине људима обрађује кроз различите облике наставе и ваннаставних активности, у циљу превенције трговине људима и информисања наставника и ученика о овом проблему ради повећања опште безбедности ученика.

Датум уноса:29.12.2023

АКТУЕЛНОСТИ

,,Пруга" о нама

  У децембарском бр...

Детаљи »


Вицешампиони Београда

На Првенству града у рукомету за ученике средњих школа, које је одржано у Хали спортова ,,Ранко Жеравица", 5.03.2024. године, наши ученици Дарко Бандовић, Огњен и Лука Петровић, Алекса Ојданић, Урош Динић, Урош Граховац...

Детаљи »


Превенција трговине људима - радионица

  У петак 22.12.2023. у свечаној сали школе, одржана је радионица у циљу превенције трговине људима. Радионицу су организовале наставница Споменка Миљанић и педаг...

Детаљи »